27 ledna 2013

Je libo Poletíme?


Poletíme? nedávno oslavilo pět let. Musím říct, že to uteklo jako voda. Máme za sebou tři úspěšná alba a plno koncertů všude možně. Těšíme se, co bude dál! Teď nás hlavně čeká deska čtvrtá a chceme, aby to byla deska nejlepší!


...Pod drsnou slupkou se skrývá hráčské umění a pod textovými absurditami a skladatelským parodováním se schovává svébytný svět autora, který je naprostý originál a který to má v hlavě hodně dobře poskládané.

Milan Tesař - hudební publicista


..Myslím, že nebude hanlivé, když napíši, že opravdovou podstatu kapely Poletíme? poznáte a pochopíte až na živém koncertě, neboť teprve tam vyjde plně najevo vše dobré, co tato sestava nabízí. A že toho opravdu není málo. Máte chmury nebo jste unavení ze "složitého" života? Vkusně napsané písničky o festivalech a holkách vás suverénně rozveselí. Takže naučte se texty písní, naposlouchejte si CD a poté běžte příjemně zhubnout tancováním při písních jako "Holko, holko" nebo "Soutež".

Mercury - Musiczone.cz


..Deska se Poletíme? vydařila po všech stránkách a s radostí můžeme konstatovat, že písně perfektně fungují také v živém provedení. Na koncertech si totiž fanoušci naplno užijí energii a celkovou zábavu, které jsou obrovskými prodejními artikly této brněnské bandy.

Zdeněk Němec - Musicweb.cz


Jestli Poletíme? neznáte, doporučuji nás zkusit! Naši hudbu si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách www.poletime.info nebo koupit přímo na koncertě, nebo objednat u vydavatele ZDE.

Buďte s námi v kontaktu na FACEBOOKU!

2 komentáře:

  1. Ahoj:)
    včerejší koncert v Praze byl super, perfektně jsme si to užili:) A děkuju moc za Zuzanku, snad první písničku, co jsem od Vás kdy slyšela. Už jsem ani nedoufala, že se jí někdy naživo dočkám:D
    Děkuju, Zuzana:)

    OdpovědětVymazat